Pasta Zi'Anna

PASTA ZI'ANNA

Vanwaar de naam?

Zia" Anna" is de Napoletaanse tante van mijn echtgenote en mede - eigenares Patrizia Branco .

Ze was een echte "Mamma" aan het fornuis met steeds haar houten lepel in de aanslag ,supergastvrij en zeer behulpzaam, we noemden haar :"de koningin van de Ravioli",Ze leerde mij de echte knepen van de Napoletaanse keuken in een supergezellige huiselijke sfeer ,met fierheid  en enige angst kookte ze voor mij.(want ik was een kok  :) .

Het was meer ikzelf dat de eer mocht hebben om van haar prachtige,eerlijke keuken te mogen proeven,Wat was dit een topdame ! Ik weet zeker dat ze van hierboven met veel trots meekijkt of ik het wel blijf doen zoals ze me het aangeleerd heeft.

Wel: 

""Continuerò a fare ciò che mi hai insegnato.""

Grazie Zia.

— MENU —

Ons aanbod

Al onze formules zijn bespreekbaar

— ONZE SPECIALITEITEN —

Gekruid met perfectie

WE KIJKEN UIT NAAR UW BEZOEK

OPENINGSTIJDEN


Wij bezoeken Napels ieder jaar zelf om wat ideetjes op te doen . Dit om jullie nog meer in de watten te kunnen leggen .Daarom werken we niet van 15 juli tot 15 augustus,

en zoals bij  de echte Italianen is ook Kerst en Nieuwjaar een periode voor de Famiglia.

De rest van het jaar kan U beroep doen op onze service en spreken we graag met U af.

GENIET VAN ONZE DELICATESSEN


reserveer uw feest tijdig.