ONZE GESCHIEDENIS

Met liefde bereidt en alle respect voor de Italiaanse producten 

Zia" Anna" is de Napolitaanse tante van Patricia,de mede - eigenares van onze zaak. .

Zia "Anna"

Zi'Anna is de Napolitaanse tante van Patricia, de mede - eigenares van onze zaak. .

Ze was een echte "Mamma" aan het fornuis ,super gastvrij en zeer behulpzaam voor wie respect had voor haar Italiaanse kookkunsten.

De" koningin van de ravioli", zoals ze genoemd werd, leerde mij, de chef, de echte knepen van de Napolitaanse keuken in een supergezellige huiselijke sfeer. Met de houten lepel in de aanslag en met Italiaanse charme moest ik keer na keer de technieken leren kennen.

Met fierheid mag ik zeggen dat het voor mij een eer was om van haar prachtige, eerlijke keuken te mogen proeven.

Ze was een topdame, die van hierboven met veel trots toekijkt of wij het wel doen zoals ze het ons aanleerde.

Wel:

""Continuerò a fare ciò che mi hai insegnato.""

Grazie Zia.


Wij zijn samen 10 jaar uitbater geweest  van een brasserie met Italiaanse Wij zijn samen 10 jaar uitbater geweest van een brasserie met Italiaanse invloeden in Koksijde .

Ondertussen ben ik ,de chef, al een aantal jaar ervaring aan het op doen in de bedrijfscatering .Naast mijn job, onze droom waar maken, bleef broeden.....

En zo werd Pasta Zi' Anna geboren.

De Passie voor Pasta  


— ONZE FILOSOFIE  —

Wij koken voor U en uw vrienden met passie en respect voor de Italiaanse producten.

VERSE INGREDIËNTEN

Al onze pasta's worden vers in huis klaargemaakt met op en top verse Italiaanse producten

ONZE CHEF DE CUISINE

Gepassioneerd  door alles wat te maken heeft met Italië en in het bijzonder met Napels.

FORZA NAPOLI.

GEZELLIGE SFEER

Niks moet alles kan en mag :

CARPE DIEM!!!