Pasta onze passie

Bij ons kan je alle soorten verse pasta bestellen alsook onze eigen private label pasta.

Wist jij dat wij een fabriekje hebben in Benevento die onze pasta produceert????

Ons idee was een pastafabriekje zoeken in de omgeving van Napels en met ons recept en Italiaans graan te werken.
We vonden de perfecte partner hiervoor in Benevento op een 60 tal km van Napels.
Pastai Sainitti werkt met bronzen mallen op een artisanale manier en met 100% Grano duro.
Wij kozen voor onderstaande 3 soorten:

Fusilloni: 

Deze Fusilli Giganti worden, volgens de oude pasta traditie, uit brons getrokken om de pasta de typische ruwheid te geven die het mogelijk maakt elke saus of vleessaus beter te absorberen. De hoge kwaliteit van de geselecteerde granen voor deze productie, geeft deze ambachtelijke pasta een uitzonderlijke weerstand tijdens het koken. 


Calamarata: 

 Calamarata is een opmerkelijke pastavariant die de vorm heeft van ringen, vergelijkbaar met inktvisringen. Gemaakt van hoogwaardig durum tarwegriesmeel, biedt deze pasta een unieke textuur en vorm die perfect samengaat met zeevruchten en rijke sauzen. De brede openingen van de Calamarata vangen de smaken op en zorgen zo voor een verrukkelijke eetervaring.

Spaghettoni:

Spaghettoni heeft de lange, typische vorm van Spaghetti, maar met een dikkere diameter. Perfect om met traditionele sauzen te bereiden. 

Ons aanbod gedroogde Artisanale Pasta

-Fusilloni

-Spaghettoni

-Calamarata